Reus seguirà adherida a l'Associació de Municipis per Ia Independència

L'alcalde Pellicer diu que mentre la sentència no sigui ferma l'ajuntament continuarà formant part de l'Associació de Municipis per la Independència. Dilluns presentaran recurs al TSJC

19 mayo 2017 16:25 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

"Reus seguirà adherida a l'AMI, respectant així la voluntat dels 17 regidors de l'Ajuntament de Reus que van votar a favor". Així de contundent s'ha mostrat aquest dissabte l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, alhora de valorar la sentència del Juztjat Contenciós-Administratiu numero 1 de Tarragona, que ha anul·lat l'adhesió de l'Ajuntament reusenc a l'Associació de Municipis per la Independència, aprovada en un ple municipal l'any 2015.

Pellicer, qui ha comparegut acompanyat dels portaveus dels partits que conformen el govern municipal de Reus (PDeCAT, ERC i Ara Reus), ha recordat que "el proper dilluns presentarem un recurs d'apel·lació al TSJC". L'alcalde també ha explica que, mentre aquest jutge de Tarragona ha acceptat el recurs presentat per Ciutadans i Societat Civil Catalana, "13 jutges d'altres municipis han desestimat la voluntat de deslegitimiar als regidors".

Pellicer també ha "lamentat que no s'hagi respectat l'autonomia municipal, quan una majoria de representants del poble van votar en un plenari". Qüestionat sobre si pensava que la sentència era política. Pellicer no s'ha volgut mullar tot i que ha dit que "coincideix amb una situació que estem vivint en aquest país"

Comentarios
Multimedia Diari