Reus tindrà enguany cinc caminades populars i una marxa amb BTT

L'any passat van enregistrar una mitjana de 600 participants per caminada. La regidoria d'Esports també treballa en la preparació, pel pròxim 2 d'abril, de la primera marató per equips

19 mayo 2017 16:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La caminada popular Vilaplana – Reus (de 13 o 7 quilòmetres) obrirà el pròxim diumenge dia 12 de febrer el cicle de caminades populars Rutes Reus. La regidoria d’Esports vol potenciar enguany aquest cicle, després de la bona acollida de les edicions anteriors amb una mitjana de 600 participants per caminada.

Per aquest 2017 s’han programat un total de cinc caminades, les quals ja tenen obertes la inscripció a través dels webs reus.cat, reusepsort.cat i tretzesports.cat. El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha destacat aquest dimecres la diversitat d’opcions disponibles per a persones de totes les condicions i nivells de preparació. Ell mateix també ha subratllar el gran impacte ciutadà i econòmic que aporten la majoria de les activitats esportives, entre les quals s’hi troben la Polar Gran Fondo Reus - la Mussara (prevista al maig) i el Campionat de Catalunya de Patinatge de Velocitat previst oel 19 de febrer.

Les opcions d’activitats obertes a la participació popular també inclouran el ciclisme, amb una bicicletada popular i una marxa BTT. El 19 de març es portarà a terme la bicicletada popular solidària a benefici de la Fundació Noelia, sota l’organització tècnica del Club Ciclista Reus i Reus Esport i Lleure. La marxa BTT, pendent de data, es un projecte obert a la cooperació amb els clubs i organitzacions ciclistes de la ciutat i que vol cobrir un espai amb forta demanada. .

Ekidem i Cursa de la Dona

Les curses urbanes inclouran enguany la novetat de l’Ekidem Reus, una marató per relleus reservada a equips de sis components (masculins, femenins i mixtes) que es disputarà el diumenge dia 2 d’abril i que s’ha marcat l’objectiu d’assolir la participació d’un màxim de 100 equips.

La 5ª Cursa de la Dona, prevista pel 7 de maig, serà una altra de les cites destacades. L’organització s’ha posat com a objectiu potenciar l’abast solidari de la cursa i mantenir l’esperit de la gran festa de l’esport femení a Reus. La nocturna de Sant Jaume, la Mitja de Reus i la Sant Silvestre completaran la proposta de les curses a Reus per aquest any 2017.

S’altra banda, el diumenge 19 de febrer es desenvoluparà el Campionat de Catalunya de Patinatge de Velocitat en sessió matinal, i del 25 ial26 de febrer es disputaran al Pavelló Olímpic Municipal dues importants proves de balls de saló d’àmbit nacional. Es tractarà de la Lliga Catalana de Balls de Saló (25 de febrer) i del Trofeu Nacional de Balls de Saló (26 de febrer).

Comentarios
Multimedia Diari