Riudoms converteix el refugi de la plaça de l'Església en un passatge del terror

Un grup de joves obrirà portes aquest dissabte i diumenge per la tarda aquesta activitat per recaptar fons per l'AFANOC

16 febrero 2018 16:53 | Actualizado a 19 febrero 2018 13:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

“La Cisterna del terror” és el nom de l’experiència que un grup de joves de Riudoms organitza aquesta cap de setmana amb l’objectiu de recollir diners a favor d’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) i de passar-s’ho bé a base de misteris i aparicions de diversos personatges terrorífics en un antic refugi al subsòl del nucli antic de la població.

Es podrà gaudir d’aquesta experiència el dissabte de 19 a 22 hores i el diumenge de 18 a 22 hores.

L’entrada és gratuïta, però es convidarà els participants a fer un donatiu per contribuir a la lluita del càncer infantil.

A canvi, tindran assegurada una vivència emocionant: en grups de 5 persones, viuran una història de misteri inspirada en suposat episodi històric de fa més de 200 anys.

El vídeo promocional de "La Cisterna del terror" situa l’acció a finals del segle XVIII, quan Riudoms és atacat per una estranya pesta.

Els habitants del poble construeixen una cisterna per aïllar els infectats, on queden oblidats durant quasi tres segles.

Però ara, després de més de 200 anys, se n'ha descobert l'entrada i la pregunta és: què amaguen les seves profunditats?

La Cisterna Vella de Riudoms és un espai històric i cultural municipal recuperat el 2015 situat al subsòl del nucli antic del poble. L’accés es fa des de la plaça de l’església i permet la visita de les galeries que condueixen fins a una sala habilitada en el que antigament va ser un gran dipòsit d’aigua.

Comentarios
Multimedia Diari