Riudoms donarà 6.000 euros a projectes d’entitats locals

Durant la 39aFira de l’Avellana, celebrada aquest passat cap de setmana, els veïns del municipi van votar les diferents propostes

13 agosto 2019 13:50 | Actualizado a 14 agosto 2019 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Riudoms destinarà 6.000 euros als projectes socials del municipi. En el marc de la celebració de la Fira de l’Avellana, els veïns i veïnes de Riudoms han participat en la selecció de les propostes d’entre els catorze projectes presentats. A finals de mes es coneixeran els vuit guanyadors. Als quatre que obtinguin més vots se’ls oferirà una dotació econòmica extra de 1.000 euros i als altres quatre de 500 euros.

Aquest any, des de l’equip de govern, s’ha optat per desvincular les preguntes sobre projectes concrets d’interès municipal de la consulta de la Fira i mantenir només la votació dels projectes socials proposats per les entitats locals, així com la recollida de comentaris i suggeriments per part dels veïns i veïnes.

El motiu d’aquest canvi parteix de la idea, per part de l’Ajuntament, de reformular el format de la consulta en les pròximes edicions, de manera que la recollida d’opinions i la determinació de decisions per part de la ciutadania sobre alguns temes concrets del municipi es vehiculin a través de processos de participació ciutadana.

Entre les diferents opcions finalistes hi ha la de la parroquia de Sant Jaume, que vol restaur la veleta del campanar; l’Escola Beat Bonaventura, que vol crear un espai dedicat a les matemàtiques; el Club Deportiu Riudoms, que vol fer valdre l’esport femení i l’associació de Dones Bella Llar, que vol crear una ruta cultural a la casa Vicens i la Colònia Güell.

Comentarios
Multimedia Diari