Más de Reus

Riudoms donarà 6.000 euros a projectes d’entitats locals

Durant la 39aFira de l’Avellana, celebrada aquest passat cap de setmana, els veïns del municipi van votar les diferents propostes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Entre les opcions finalistes hi ha la restauració de la parròquia de Sant Jaume. FOTO: Alba Mariné

Entre les opcions finalistes hi ha la restauració de la parròquia de Sant Jaume. FOTO: Alba Mariné

Riudoms destinarà 6.000 euros als projectes socials del municipi. En el marc de la celebració de la Fira de l’Avellana, els veïns i veïnes de Riudoms han participat en la selecció de les propostes d’entre els catorze projectes presentats. A finals de mes es coneixeran els vuit guanyadors. Als quatre que obtinguin més vots se’ls oferirà una dotació econòmica extra de 1.000 euros i als altres quatre de 500 euros.

Aquest any, des de l’equip de govern, s’ha optat per desvincular les preguntes sobre projectes concrets d’interès municipal de la consulta de la Fira i mantenir només la votació dels projectes socials proposats per les entitats locals, així com la recollida de comentaris i suggeriments per part dels veïns i veïnes.

El motiu d’aquest canvi parteix de la idea, per part de l’Ajuntament, de reformular el format de la consulta en les pròximes edicions, de manera que la recollida d’opinions i la determinació de decisions per part de la ciutadania sobre alguns temes concrets del municipi es vehiculin a través de processos de participació ciutadana.

Entre les diferents opcions finalistes hi ha la de la parroquia de Sant Jaume, que vol restaur la veleta del campanar; l’Escola Beat Bonaventura, que vol crear un espai dedicat a les matemàtiques; el Club Deportiu Riudoms, que vol fer valdre l’esport femení i l’associació de Dones Bella Llar, que vol crear una ruta cultural a la casa Vicens i la Colònia Güell.

Temas

Comentarios

Lea También