Riudoms enceta divendres la sisena edició de la ruta de Tapes Gaudí

Tretze restauradors del municipi oferiran petites degustacions durant dos caps de setmana: del 3 al 5 i del 10 a l'12 de març

19 mayo 2017 16:12 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La ruta de Tapes Gaudí torna a Riudoms amb noves idees gastronòmiques que dinamitzaran el municipi durant dos caps de setmana. El tret de sortida es donarà aquest divendres, 3 de març, seguirà el 4 i 5 i, després d’un parèntesi, el divendres de la setmana vinent, 10 de març, es tornarà a posar en marxa fins el diumenge 12, últim dia durant el qual es podrà gaudir dels petits tastos gastronòmics.

En aquesta sisena edició, l’esdeveniment es consolida amb la participació de tretze restauradors de la vila. Es tracta del bar Atura’t, Taperia La Placeta, L’Amagatall, Katacrep, Cafeteria D’acord, Pizzeria Caprici, Padel Pergolas, Bar Pepe 2, La Confiteria, Braseria Sant Antoni, El Rostidor, Bar Katy i Pastisseria Rovira.

Com en les edicions anteriors, el preu per tapa serà de 2,50 euros i inclourà beguda. Pel que fa als horaris, cal consultar el fullet informatiu, en el qual s’especifica l’horari de cada un dels bars i restaurants participants. N’hi ha que ofereixen tapes fins les deu, les onze i fins i tot les dotze de la nit. D’altres, en canvi, fins les quatre o les sis de la tarda.

Durant la ruta de Tapes Gaudí, es podran degustar petites delicatessen a base de, per exemple, botifarra negra, formatge i mel amb avellana de Riudoms, hummus de cigrons i allioli de calçot, així com cruixent de pollastre, lionesa amb brandada de bacallà o unes trompetes de gamba amb pa de vidre. La finalitat d’aquest recorregut gastronòmic, on algunes de les propostes estan inspirades en el món de Gaudí, és dinamitzar el municipi i estimular el sector de la restauració per innovar i donar-se a conèixer entre els veïns de Riudoms i visitants.

Comentarios
Multimedia Diari