Riudoms engega la Ruta de Tapes Gaudí amb 10 propostes

La vuitena edició d’aquest esdeveniment gastronòmic s’ha encetat aquest cap de setmana i continuarà del 22 al 24 de març

17 marzo 2019 17:28 | Actualizado a 18 marzo 2019 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Riudoms ja ha posat en marxa la 8a edició de la Ruta de Tapes Gaudí, un esdeveniment gastronòmic que s'està vivint aquest cap de setmana i que continuarà del 22 al 24 de març. Llagostí amb pebrot arrebossat, timbal de galta de porc, pit de pollastre amb pomada de fongs i patates rosses... Aquestes són algunes de les degustacions. Enguany, són deu els establiments de restauració que participen en aquest esdeveniment gastronòmic.

Les propostes gastronòmiques van acompanyades d’una beguda i, to plegat, a un preu de 2,5 euros. Els participants a la ruta que tastin totes les tapes i dipositin la butlleta segellada per tots els establiments podran optar al Premi Estrella, valorat en 200 euros. La segona forma d’accedir a premis és a través de les xarxes socials. S’ha de seguir els perfils de Facebook i d’Instagram  i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2019. Finalment, també se sortejaran 10 vals de 30 euros entre aquelles persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que consumeixin una tapa.

Els 10 establiments participants i les seves propostes són: Mai i Terra (Sake Sushi), Timbal de Porc (Atura’t), Daus de Pollastre (Bar Pepe 2), Barca Marinera (Katacrep), Calçotada en tapa (K l’Eva), Estivi-23 anys de dedicació (Pizzeria Caprici), Trenka-these (Braseria Sant Antoni), The Co&Do (La Confiteria), Del Delta a Riudoms (Bar Casal) i Pernil escarxofat (Cafeteria D’acord).

Comentarios
Multimedia Diari