Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Riudoms lliura els premis del concurs de fotografia de la Setmana Santa 2017

La imatge guanyadora il·lustra el cartell i el programa d’enguany

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una de les imatges guanyadores del concurs de fotografia riudomenc.

Una de les imatges guanyadores del concurs de fotografia riudomenc.

Ahir, diumenge 11 de març, la regidoria de Cultura de Riudoms va lliurar el premis del concurs de fotografia "La Setmana Santa de Riudoms 2017".

El guanyador de la categoria a la millor col·lecció de fotografies ha sigut per a Guillem Recasens Sadurní, i el guanyador a la millor fotografia ha estat Mauro Campedelli.

La fotografia guanyadora de 2017, com ja és tradició, il·lustrarà el cartell oficial i el programa d’activitats de la setmana Santa de Riudoms d’aquest any.

Les fotografies presentades al concurs romandran exposades a l’església de Sant Jaume fins al 13 d’abril. Els interessats hi podran contemplar les 5 col·leccions de 3 fotografies dels autors que van participar l’any passat.

D’altra banda, ja estan disponibles les bases del concurs d'enguany a la pàgina web municipal.

Com cada any, aquest certamen vol premiar fotografies relacionades amb aspectes i costums típics de la Setmana Santa de Riudoms. Les imatges hauran de ser representatives dels actes que es poden contemplar durant la Setmana Santa, com per exemple: els passos dels misteris, la representació de les «Set Paraules», els Armats i membres de les confraries, la cantada de caramelles i tradicions com "matar la serp”, regalar “la mona”, “anar a beneir la palma", etc.

Temas

Comentarios

Lea También