Riudoms lliura els premis del concurs de fotografia de la Setmana Santa 2017

La imatge guanyadora il·lustra el cartell i el programa d’enguany

12 marzo 2018 12:05 | Actualizado a 12 marzo 2018 19:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir, diumenge 11 de març, la regidoria de Cultura de Riudoms va lliurar el premis del concurs de fotografia "La Setmana Santa de Riudoms 2017".

El guanyador de la categoria a la millor col·lecció de fotografies ha sigut per a Guillem Recasens Sadurní, i el guanyador a la millor fotografia ha estat Mauro Campedelli.

La fotografia guanyadora de 2017, com ja és tradició, il·lustrarà el cartell oficial i el programa d’activitats de la setmana Santa de Riudoms d’aquest any.

Les fotografies presentades al concurs romandran exposades a l’església de Sant Jaume fins al 13 d’abril. Els interessats hi podran contemplar les 5 col·leccions de 3 fotografies dels autors que van participar l’any passat.

D’altra banda, ja estan disponibles les bases del concurs d'enguany a la pàgina web municipal.

Com cada any, aquest certamen vol premiar fotografies relacionades amb aspectes i costums típics de la Setmana Santa de Riudoms. Les imatges hauran de ser representatives dels actes que es poden contemplar durant la Setmana Santa, com per exemple: els passos dels misteris, la representació de les «Set Paraules», els Armats i membres de les confraries, la cantada de caramelles i tradicions com "matar la serp”, regalar “la mona”, “anar a beneir la palma", etc.

Comentarios
Multimedia Diari