Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Riudoms recapta més de 700 euros per a la lluita contra el càncer infantil

La Cisterna del Terror va ser un espectacle ideat per joves de la localitat del Baix Camp amb finalitats benèfiques

Diari de Tarragona

Whatsapp
Entrega dels diners d'aquesta activitat solidària a AFANOC.

Entrega dels diners d'aquesta activitat solidària a AFANOC.

El passatge del terror del passat cap de setmana a Riudoms va recaptar 766,71 euros que s'han lliurat a l'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Riudoms, Maria Cros, va lliurar aquest dilluns la recaptació de "La Cisterna de Terror" a la coordinadora d'AFANOC Tarragona, Naiara Mestres, acompanyada per dues de les organitzadores, Natàlia Carbó i Meritxell Martínez.

L'experiència de terror, organitzada per un grup de joves del poble i l’Ajuntament de Riudoms a l'interior de l’espai de la Cisterna Vella, va aplegar més de 500 persones.

L'èxit de l'atracció va arribar a formar cues amb desenes de persones que van esperar fins a una hora i mitja, tant dissabte com diumenge.

“La Cisterna del Terror” és el nom de l’activitat que va tenir lloc aquest cap de setmana passat a Riudoms per recollir diners a favor d’AFANOC i per passar-s’ho bé a base de misteris i aparicions de personatges terrorífics, en un antic refugi al subsòl del nucli antic de la població.

L’experiència situa l’acció a finals del segle XVIII, quan Riudoms és atacat per una estranya pesta i els habitants del poble construeixen una cisterna per aïllar els infectats. L’aventura comença quan es redescobreixen els infectats oblidats durant quasi tres segles a la Cisterna Vella sota la plaça de l'església.

Temas

Comentarios

Lea También