Riudoms serveix més de 4.000 tapes durant el primer cap de setmana

La Ruta de Tapes Gaudí seguirà del 22 al 24 de març amb 10 establiments participants

22 marzo 2019 10:50 | Actualizado a 26 marzo 2019 09:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Riudoms ha arrencat amb força la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí. Durant el cap de setmana passat, els deu establiments participants en aquest esdeveniment gastronòmic van servir més de 4.000 consumicions, una xifra molt similar en la de l’any passat. Aquest divendres, 22 de març, i fins diumenge, la ruta es reprèn amb la previsió de poder igual, i fins i tot superar, les tapes servides fins al moment. 

Des del restaurant Confiteria, un dels establiments participants a la Ruta de Tapes Gaudí, es valora molt positivament l’arrencada d’aquesta nova edició. «Vam tenir moltíssima clientela, sobretot el dissabte. Va venir gent de fora, de diferents municipis del Camp de Tarragona, perquè, al final, el que funciona és el boca-orella»,  Explica la Núria Garcia, una de les treballadores de la Confiteria. En el seu cas, la proposta passa per un mini panet del Forn Domingo farcit amb pulled pork, salsa d’hamburguesa i ceba cruixent.

«Ha agradat a la gent i molts van repetir. Esperem que aquest cap de setmana seguim amb el mateix ritme», afegeix la Núria.

L’èxit es repetia a la resta d’establiments participants: Sake Sushi, Atura’t, Bar Pepe 2, Katacrep, K l’Eva, Pizzeria Caprici, Braseria Sant Antoni, Bar Casal i Cafeteria d’Acord. Entre les tapes hi ha propostes per a tots els gustos, des d’un mar i terra a base de llagostí i pebrot arrebossat, a gustos que transporten al Delta amb un mixt d’arròs, enciam, pastanaga, pebrot, gambes, pop, ceba, all i crema de marisc. També es pot tastar pernil ibèric acompanyat per un ou de guatlla i una brotxeta de xips de carxofa, o un timbal de galta de porc. Cada tapa va acompanyada de beguda a un preu total de 2,5 euros.

La Ruta de Tapes Gaudí va més enllà de les degustacions gastronòmiques. En aquest sentit, dóna també l’oportunitat de guanyar premis. Per exemple, els participants a la ruta que tastin totes les tapes i dipositin la butlleta segellada per tots els establiments podran optar al Premi Estrella, valorat en 200 euros. A més, també seran els que tindran opció de votar la millor tapa de la ruta.

La segona forma d’accedir a guanyar premis és participar a través de les xarxes socials de la Ruta de Tapes. Cal seguir els perfils @rutatapesgaudi de Facebook i d’Instagram i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2019. Els participants en aquesta modalitat entraran en el sorteig d’un val per valor de 30 euros per gastar a qualsevol establiment de la ruta. 

Finalment, també es sortejaran 10 vals de 30 euros (un per cada establiment de la ruta) entre les persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que consumeixin una tapa, indicant les seves dades de contacte i dipositant-la a l’urna del local.

Comentarios
Multimedia Diari