Robatori a la secretaria de l’escola pública de la Selva del Camp

Els autors van saltar primer la tanca i posteriorment va arrancar una fusta d’un banc, amb la qual van trencar el vidre de les oficines. Les van regirar, però no es van endur res

25 mayo 2018 19:14 | Actualizado a 26 mayo 2018 08:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Era el tema estrella del qual parlaven els pares que a les nou del matí d’anar van anar a portar els seus fills a l’Escola Abel Ferrater de la Selva del Camp. Dos precintes, tot just a l’entrada al recinte, advertien que quelcom havia passat. Durant la matinada, uns lladres van entrar a robar. Van causar importants desperfectes, però no es van endur res, possiblement perquè va saltar l’alarma i el vigilant municipal va acudir ràpidament.

Poc abans de dos quarts de dues de la matinada d’ahir divendres, els lladres possiblement van saltar la tanca que envolta el complex educatiu. Una vegada a l’interior del patí, van arrancar una fusta –tipus teca– d’un dels bancs. La van fer servir per trencar el vidre blindat que dona accés a la secretaria, que va quedar totalment destrossat. Una vegada a l’interior de les oficines van començar a regirar-ho tot, però no van prendre res.

En accedir a la secretaria va saltar l’alarma. L’empresa de seguretat va alertar el vigilant municipal, que estava a prop del lloc, per la qual cosa va arribar ràpidament. Va veure que algú havia entrat i va avisar els Mossos d’Esquadra. Els agents van precintar la zona del fets per evitar l’accés a l’indret perquè havia molts vidres a terra. A les deu del matí, el personal els va retirar. I a les cinc de la tarda, quan s’havia acabat l’horari escolar, uns operaris van procedir a posar un altre vidre. Es desconeix el valor dels danys.

Si bé no és la primera vegada que entren a robar en aquest centre educatiu, ara feia anys que no havia hagut cap episodi d’aquest tipus. Algunes fonts van apuntar que en el seu dia, fins i tot, es va ampliar el sistema de seguretat en el recinte escolar.

Comentarios
Multimedia Diari