Roben un cotxe i el posen en mig de la via del tren a Reus

Ha estat el conductor del tren, ilès, qui ha avisat al 112 cal a les dues de la matinada alertant que havia col·lidit amb un vehicle que estava al mig de la via

19 mayo 2017 19:35 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un tren de mercaderies no perilloses ha quedat bloquejat a les dues de la matinada durant una hora a l’alçada del carrer Comandant Sugranyes, al sud de la ciutat de Reus. Un cotxe, concretament un Citröen Berlingo estava al mig de la via quan passava el convoi, que va impactar frontalment sense provocar ferits.

Ha estat el conductor del tren, ilès, qui ha avisat al 112 cal a les dues de la matinada alertant que havia col·lidit amb un vehicle que estava al mig de la via.

Ràpidament s'han activat bombers i patrulles dels Mossos cap al lloc dels fets. Després d’una primera inspecció ocular, s'ha certificat que el cotxe estava buit i que no hi havia ningú més que el maquinista del tren de mercaderies.

Després d’activar una grua per treure el que quedava del monovolum de les vies, agents dels Mossos han localitzat la matrícula, que els ha portat cap al propietari del vehicle, un veí de Reus que viu al carrer Adrià Gual.

Fonts dels Mossos han explicat que el cotxe havia estat denunciat per la nit. El propietari del Citröen havia trucat cap a dos quarts d’onze de la nit al 112 per denunciar els fets i el telèfon d’emergència el va dirigir a la comissaria de Mossos per denunciar els fets. El convoi va reemprendre la marxa a les tres de la matinada.

Comentarios
Multimedia Diari