Rosa Lucas, Colmado Baró i Elèctrica R. Martí, premiats per la seva trajectòria

La gala del comerç i turisme de Reus va reunir ahir unes 200 persones a Cal Massó. Josep Maria Borrell va ser un altre dels guardonats de la nit

01 diciembre 2017 09:31 | Actualizado a 01 diciembre 2017 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ramon Martí fundava el 1950 la botiga Elèctrica R. Martí. Van ser els seus coneixements com electricista els que el van fer decidir per obrir el negoci al carrer Sant Jaume de Reus.

Des d’allí va començar una activitat que segueix ben viva. Això sí, des de fa un temps el comerç s’ha traslladat al carrer Doctor Gimbernat mantenint la mateixa filosofia: un tracte proper i molt especialitzat.

«A la botiga tenim en estoc fins a 776 tipus diferents de bombetes», explicava Sefa Blanch. 

Tot aquest treball i dedicació van estar recompensats ahir durant la Nit del Comerç i Turisme de Reus amb el ‘Premi U’ de la Unió de Botiguers per la seva trajectòria comercial.

Però no va ser l’únic. I és que al llarg de la gala celebrada a Cal Massó també es van premiar a dos comerços més amb dècades d’història. 

El primer va ser Rosa Lucas amb el ’Premi U’ a la trajectòria comercial i innovació. La Rosa Lucas va iniciar el seu camí en solitari com a empresària fa 25 anys al carrer Major, per seguir temps després al carrer Llovera.

Des del centre neuràlgic del comerç reusenc, ofereix a les seves clientes roba de primeríssima línia i de les millors marques. 

L’altre premiat va ser en Josep Baró, del Colmado Baró, amb el Premi ‘Ser Botiguer’ que va entregar la Cambra de Comerç de Reus. En el seu cas, un guardó que reconeix tota una vida darrere el mostrador com a tercera generació de l’històric negoci especialitzat en els fruits secs i embotits. 

L’Elèctrica R. Martí, Rosa Lucas i el Colmado Baró van ser tres dels principals protagonistes de la gala del comerç i turisme reusenc d’ahir que va comptar amb la presència d’unes 200 persones, principalment professionals dels dos sectors.

L’acte va començar pocs minuts després de les 9 de la nit i va estar dirigit pels integrants de la Gata Borda, que van passar pel seu sedàs tant la Ruta Modernista com a diferents comerços de la ciutat.

Més guardonats

La resta de premiats van ser: per part de l’Agència Reus Promoció Josep Maria Borrell (Premi Turisme de Reus) i l’operador de viatges Anex Tour (Premi Iniciativa Turística).

El Consell Regulador de la DOP Siurana va entregar el guardó ‘Entenedor de l’Any’, com a prescriptor de l’oli DOP Siurana, al Restaurant Disfrutar, distingit recentment amb dues Estrelles Michelin.

El Gremi de Forners de Reus i Comarques premiava al Gastropub As de Copes i el Mercat Central als germans Albert i Alfredo Arenal com a ‘Imprescindibles del Mercat’. 

Per acabar, el Tomb de Reus va distingir a Juli Cebrian Cintas, de Perfumeria Júlia, com a millor dependenta i a Joan Adell Nolla, de les Botigues Xicalla, com a millor cap de carrer.

Comentarios
Multimedia Diari