Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ryanair volarà a l'hivern des de Reus a Londres Stansted i Eindhoven

En el que portem d'any la companyia ha cancel·lat quatre rutes des de la capital del Baix Camp

ACN

Whatsapp
Un avió de Ryanair, vist des de l'interior de la terminal de sortides de l'Aeroport de Reus. Foto: ACN

Un avió de Ryanair, vist des de l'interior de la terminal de sortides de l'Aeroport de Reus. Foto: ACN

Ryanair ha fet públic aquest divendres el seu calendari d'hivern des de l'aeroport de Reus. L'aerolínia volarà a Londres Stansted i Eindhoven amb dues freqüències setmanals per cada ruta. Així, i segons un comunicat de la companyia irlandesa, es transportaran més de 315.000 passatgers a l'any i es mantindran 315 llocs de treball a la infraestructura aeroportuària de la capital del Baix Camp. Al mes de febrer Ryanair va anunciar la suspensió de les rutes a Liverpool, Manchester i Glasgow-Prestwick. També va restringir la ruta a la ciutat irlandesa de Cork als mesos de juny i juliol per manca d'avions. Al maig va comunicar la cancel·lació de la ruta Reus-Palma de Mallorca a partir del 2 de juliol.

En el que portem d'any, Ryanair ha cancel·lat quatre rutes des de l'aeroport de Reus, i ha restringit els vols a Cork només als mesos de juny i juliol, quan abans també hi volava al mes d'agost. De cara a l'hivern, la companyia només oferirà dues rutes des de la capital del Baix Camp, a Londres Stansted i Eindhoven.

Malgrat això, Ryanair ha assegurat que vol "seguir treballant amb les autoritats locals per continuar atraient més turisme a la zona", a la vegada que "confia en el futur creixement des de Reus, ja que durant els propers anys la companyia rebrà 180 nous avions".

Segons el comunicat de l'aerolínia, per "celebrar" el llançament del calendari d'hivern des de Reus, posen a la venda 100.000 places per volar durant el mes de juliol a tota la seva xarxa europea des de 19,99 euros. Una oferta que només estarà disponible fins a la mitjanit del diumenge 28 de juny.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También