S’acaben les obres de millora del nucli antic de Reus

S’inicia la darrera de les actuacions previstes, amb els treballs que s’estan realitzant a la plaça del Mercadal
 

01 agosto 2018 11:15 | Actualizado a 01 agosto 2018 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El paquet d’actuacions de millora del paviment dels carrers del nucli antic, que representa una inversió de 48.500 €, està arribant a les seves últimes actuacions.

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, està executant obres als carrers de Barreres, de la Concepció, de la Racona i de l‘Abadia.

En aquests darrers 3 carrers ja s’ha actuat en el paviment de llambordes i en breu s’intervindrà en el de pedra rosada

Aquests treballs de reparació, arranjament i millora dels paviments de diversos carrers situats al nucli antic de la ciutat, estan adjudicats a l’empresa Disseny de paviments i obres SJB. 

Ara per ara ja s’han realitzat treballs als carrers del Galió, d’Aleus, de la Galera, de Pubill Oriol, d’en Vilar, de Rosich, de Santa Anna, de Monterols i a la plaça de la Farinera. 

El contracte que va atorgar el consistori preveu diferents tipus d‘actuacions als vials de l’interior del tomb de ravals segons la problemàtica que presenten i el tipus de paviment que tenen, els quals són de pedra calcària, granítica o de llambordes.

Segons l‘Ajuntament, «les zones del nucli antic on s’actua són aquelles que es troben deteriorades, desgastades o envellides pel pas del temps». Les zones i criteris d’actuació els fixen els serveis tècnics de la Brigada Municipal, que s’encarrega de la direcció tècnica de l‘obra.

El regidor de la Via Pública, Hipòlit Montseny, afirma que amb aquesta actuació «el govern de Reus manté el seu compromís amb la posada al dia de la via pública de la ciutat i, especialment en aquest cas, contribueix a la projecció de la ciutat per tractar-se d’una zona molt transitada i de referència com és el del nucli antic». 

Altres treballs 

Des del consistori també s’han realitzat altres treballs en diversos punts de la ciutat, com l’asfaltament de carrers com el Camí de Riudoms -entre el passeig de Prim i el passeig de Sunyer,  a l’avinguda dels Països Catalans, la riera de Miró o el passeig de Mata, que ha permès guanyar places de pàrquing.

Ara per ara estan en marxa les obres, ja esmentades, de la plaça del Mercadal i les de la plaça de Villarroel, entre d’altres. 

Comentarios
Multimedia Diari