Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S’amplien els horaris de visita al patrimoni de Reus durant la Setmana Santa

Com a novetat, s’incorpora als llocs de visita el campanar de l’Església Prioral de Sant Pere

Redacció

Whatsapp
reus mata .jpg

reus mata .jpg

L’Agència de Promoció de Ciutat intensificarà la seva activitat promocional per Setmana Santa oferint a visitants i ciutadans una sèrie de serveis especialment pensats per a aquests dies de vacances. 
Per facilitar la visita al patrimoni més destacat de la ciutat, s’ha ampliat l’horari dels espais, que oferiran uns horaris especials d’obertura durant aquests dies. Com a novetat d’aquesta Setmana Santa, s’incorpora als llocs de visita el campanar de l’Església Prioral de Sant Pere. El Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata, a banda dels dissabtes, en horari habitual de 12 a 14 h i de 16 a 18, es podrà visitar els dies 27, 28 i 29 de març en el mateix horari. El Divendres Sant, el diumenge 1 i el dilluns 2 d’abril també es podrà visitar d’11 a 14 h. El campanar de l’Església Prioral de Sant Pere es podrà visitar els mateixos dies i horaris. Per la seva banda, el Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19h, i diumenges i festius de 10 a 14 h. El Divendres Sant, el Diumenge i el Dilluns de Pasqua romandrà obert només de 10 a 14h. Així mateix, la Casa Navàs, a banda de les visites habituals dels dissabtes, també es podrà visitar els dies 26, 27, 28 i 29 a les 10.30h, 11.30 h i 12.30 h. És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

‘Ruta del Vermut de Reus’ 
Durant aquests dies, també es realitzaran diferents activitats de la ‘Ruta del Vermut de Reus’ i altres visites al patrimoni, organitzades per empreses privades. És imprescindible reservar amb antelació directament als organitzadors de cada activitat. El dissabte 31 de març a les 10.30 hores tindrà lloc l’estrena de la ruta ‘Reus Secret’ (www.latevaruta.com.). El mateix dia, també se celebrarà la visita ‘Reus, bressol del vermut’ (www.codoleducacio.com) a les 11.30 hores, i les 12 hores la mateixa empresa també guiarà la visita teatralitzada al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. Per últim, el diumenge 1 d’abril, a les 12 h, se celebrarà una visita guiada al Museu del Vermut, que també inclourà un tast de vermut (www.museudelvermut.com).

Temas

Comentarios

Lea También