S’amplien els horaris de visita al patrimoni de Reus durant la Setmana Santa

Com a novetat, s’incorpora als llocs de visita el campanar de l’Església Prioral de Sant Pere

26 marzo 2018 06:42 | Actualizado a 26 marzo 2018 06:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Agència de Promoció de Ciutat intensificarà la seva activitat promocional per Setmana Santa oferint a visitants i ciutadans una sèrie de serveis especialment pensats per a aquests dies de vacances. 
Per facilitar la visita al patrimoni més destacat de la ciutat, s’ha ampliat l’horari dels espais, que oferiran uns horaris especials d’obertura durant aquests dies. Com a novetat d’aquesta Setmana Santa, s’incorpora als llocs de visita el campanar de l’Església Prioral de Sant Pere. El Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata, a banda dels dissabtes, en horari habitual de 12 a 14 h i de 16 a 18, es podrà visitar els dies 27, 28 i 29 de març en el mateix horari. El Divendres Sant, el diumenge 1 i el dilluns 2 d’abril també es podrà visitar d’11 a 14 h. El campanar de l’Església Prioral de Sant Pere es podrà visitar els mateixos dies i horaris. Per la seva banda, el Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19h, i diumenges i festius de 10 a 14 h. El Divendres Sant, el Diumenge i el Dilluns de Pasqua romandrà obert només de 10 a 14h. Així mateix, la Casa Navàs, a banda de les visites habituals dels dissabtes, també es podrà visitar els dies 26, 27, 28 i 29 a les 10.30h, 11.30 h i 12.30 h. És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

‘Ruta del Vermut de Reus’ 
Durant aquests dies, també es realitzaran diferents activitats de la ‘Ruta del Vermut de Reus’ i altres visites al patrimoni, organitzades per empreses privades. És imprescindible reservar amb antelació directament als organitzadors de cada activitat. El dissabte 31 de març a les 10.30 hores tindrà lloc l’estrena de la ruta ‘Reus Secret’ (www.latevaruta.com.). El mateix dia, també se celebrarà la visita ‘Reus, bressol del vermut’ (www.codoleducacio.com) a les 11.30 hores, i les 12 hores la mateixa empresa també guiarà la visita teatralitzada al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. Per últim, el diumenge 1 d’abril, a les 12 h, se celebrarà una visita guiada al Museu del Vermut, que també inclourà un tast de vermut (www.museudelvermut.com).

Comentarios
Multimedia Diari