Sanromà: «Pels de ‘Reus Reus’, encendre la Tronada és el súmmum»

Isaac Sanromà, expresident de la Cambra, ha donat el tret de sortida als actes de Sant Pere amb un pregó totalment ‘RTV’ amb el qual ha repassat el passat comercial de la ciutat

24 junio 2019 19:53 | Actualizado a 12 julio 2019 09:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Pels de ‘Reus Reus’, encendre la Tronada i pronunciar el pregó és el súmmum», ha dit Isaac Sanromà, expresident de la Cambra de Comerç de Reus i pregoner de la Festa Major de Sant Pere 2019. Ell mateix ha assegurat ser «molt molt de Reus».

Amb el pregó i l’encesa de la Tronada, els reusencs s’endinsen en la setmana més màgica de l’any. El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit l’acte i l’entrega del Tro de Festa. El d’avui, però, passarà a la història: per primera vegada en la vida, els Gegants Indis han ballat dins del saló de plens.

El discurs de Sanromà ha estat digne d’un ‘RTV’. I és que l’empresari reusenc no ha pogut amagar ni la seva emoció per la responsabilitat que se li ha atorgat durant aquesta Festa Major ni l’estima que sent per la seva ciutat. Ha aprofitat per fer un repàs comercial de la capital del Baix Camp i també ha volgut reivindicar l’estació intermodal durant la seva intervenció. De fet, ha proposat una Tronada excepcional —com s’ha fet abans en comptades ocasions— quan el primer tren arribi a la més que lluitada infraestructura.

«Tots tenim un lloc preferit per veure la Tronada», ha dit Isaac Sanromà, qui ha confessat que el seu sempre ha estat sota els porxos, just davant de la ja històrica Floriesteria Anita; «allí es veu una imatge gairebé de postal», ha afirmat. «La Tronada és moltes coses però sobretot és emoció», ha afegit el pregoner. Ha fet referència aal Campanar, al passat i present de la plaça del Mercadal, a destacats empresaris reusencs, a l’Aeroport, a la Reus Viu el Vi...  Un parlament que ha acabat amb un llarg aplaudiment que ha fet ressonar el saló de plens i que ho ha tornar a fer, uns minuts després, amb l’esclat de la Tronada.

Comentarios
Multimedia Diari