S’aprova definitivament el projecte de recuperació de la Boca de la Mina de Reus

El pas s’ha fet un cop finalitzat el termini d’exposició pública

10 mayo 2019 08:06 | Actualizado a 15 mayo 2019 08:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els projectes executius de l’operació de millora i recuperació del Passeig de la Boca de la Mina de Reus ja estan aprovats definitivament i, així, Reus és més a prop de veure la reconversió d’aquets espai. La intervenció planteja tres àmbits: el passeig de la Boca de la Mina, el Parc de les Olors i el Jardí Agrari del Camp. El tres projectes es van aprovar definitivament el  29 d’abril per decret de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, una vegada finalitzat el termini d’exposició pública del projecte.

Va ser el passat mes de febrer que l’Ajuntament de Reus va obrir al públic una exposició per donar a conèixer al conjunt de la ciutadania aquest projecte.

D’una banda, es preveu una actuació urbanística troncal de condicionament del passeig que mantindrà el caràcter natural de l’espai, en millorarà les condicions de drenatge i il·luminació, i permetrà recuperar elements de valor històric. A més, es crearà, el Jardí Agrari del Camp, un nou espai públic de 7.709 metres cuadrats; i el Parc de les Olors, una nova zona verda per a descans i lleure que posa en relació el passeig amb el Barranc del Molí.

Comentarios
Multimedia Diari