Sergi Roberto ja té la seva figura de xocolata

El Forn Huguet de Reus ha estat el responsable de la creació de la mona de Pasqua del jugador del Barça

19 mayo 2017 15:59 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Forn Huguet de Reus ha presentat aquest dijous la figura de xocolata de Sergi Roberto. L'endemà mateix de la històrica remuntada del Barça contra el PSG a la Champions League, els propietaris de l'establiment, Ramon de la Fuente i Pilar Huguet, es van comprometre a crear la figura de xocolata del jugador reusenc per poder-lo incorporar com un dels elements destacats per coronar les mones de Pasqua d'enguany.

La figura de Sergi Roberto s'ha enllestit en temps rècord. En pocs dies, l'escultor Manel Llauradó, conegut a la ciutat per ser l'autor d'alguns dels elements més representatius del seguici festiu reusenc, s'ha encarregat de crear, en fang, la figura en tres dimensions que, posteriorment, s'ha passat a resina. Finalitzat aquest procés, s'ha confeccionat el motlle de plàstic amb la imatge del jugador vestit amb els colors blaugrana per poder realitzar la figura. En el conjunt que s'ha presentat aquest dijous, el jugador emergeix del mateix Camp Nou amb l'històric 6 a 1 als seus peus.

El Forn Huguet s'ha especialitzat durant els darrers anys en la creació de figures de xocolata, especialment vinculades al seguici festiu de la ciutat i que han tingut una gran acceptació. En el cas de Sergi Roberto ha estat la primera vegada que en Ramon de la Fuente i Pilar Huguet s'han decidit per un jugador de futbol que va fer històrica marcant el darrer gol que va culminar la històrica remuntada dels blaugranes contra el PSG.

Comentarios
Multimedia Diari