S’inicien les obres de millora de l’asfalt del carrer de Cabrera de Reus

Les obres per millorar l’asfalt del carrer de Cabrera, van iniciar-se ahir i no comportaran talls al trànsit
 

17 julio 2018 09:20 | Actualizado a 23 julio 2018 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant el matí d’ahir es van iniciar els treballs d’asfaltatge al carrer de Cabrera. Amb aquesta actuació, la regidoria de Via Pública encapçalada pel regidor  Hipòlit Montseny, continua amb les reparacions d’asfalt en diferents carrers de la ciutat, que en total rebran una inversió d’uns 291.000 euros. Aquesta obra no comportarà talls de trànsit. 

Segons informa l’Ajuntament, «les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia i de garantir la seguretat del trànsit». 

L’Ajuntament assegura que «s’actua en paviments en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps». Aquests treballs afectaran un total de 17.763 m2 de diferents vials de la ciutat. 

El consistori ja ha actuat al camí de Riudoms, a la riera de Miró i al passeig Mata. Faltarien les obres del mateix carrer de Cabrera, treballs que s’han adjudicat a l’empresa Tecnofirmes, i la plaça Villarroel. 

També asseguren que «el paquet d’inversions forma part del pressupost d’inversions de l’Ajuntament de Reus de l’exercici 2017». 
Asfaltatges realitzats

Les obres del carrer de Cabrera formen part del pla de manteniment de carrers que està realitzant el consistori. 
Una de les actuacions que ha realitzat l’Ajuntament ha estat al passeig de Mata. Les obres, acabades a finals del passat mes de maig, han suposat una millora de l’asfalt i la implementació de l’aparcament en bateria inversa. 

Cal recordar que, amb aquestes obres, el passeig de Mata ha guanyat unes 80 places d’aparcament de zona blanca, arribant a les 160, a través de la creació de noves zones d‘estacionament. Un dels objectius principals d’aquesta obra era la reducció de la velocitat dels vehicles que circulen per la via. 

Una de les altres actuacions del consistori ha estat al Camí de Riudoms, concretament entre el passeig de Prim i el passeig de Sunyer i l’avinguda dels Països Catalans.  Les obres van significar el reasfaltatge d’una zona molt tocada pel pas de vehicles i del temps. 

L’actuació més destacada encara per realitzar són les obres a la plaça de Villarroel, que permetrà ordenar i millorar la seguretat del trànsit de vehicles en aquesta zona de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari