S’inicien les obres de remodelació del carrer de la Victòria de Reus

L’Ajuntament de Reus posa en marxa nous treballs que, en aquest cas, serviran per millorar l’entorn del carrer Ample 
 

23 julio 2018 17:39 | Actualizado a 24 julio 2018 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passat dilluns dia 23 es van iniciar les obres de remodelació del carrer de la Victòria i els trams dels carrers Verge Maria i Joan Martell, entre el carrer de Santa Helena i la travessia de Sant Antoni. 

El projecte, encapçalat per la regidoria de Via Pública, està emmarcat en el Pla director d’ordenació dels carrers situats entre el passeig de Mata, l’avinguda Prat de la Riba, el passeig de Sunyer i el carrer General Moragues, amb l’objectiu de donar continuïtat a les obres ja executades en aquest àmbit de la ciutat. 

Aquests treballes que s’executaran definiran els vials a un sol nivell, amb característiques similars als carrers recentment remodelats de l’entorn, amb base de formigó, paviment asfàltic i llambordes. 

L’actuació reduirà les places d’aparcament en superfície per millorar l’accés dels vianants. També s’han tret per la proximitat dels aparcaments subterranis de la plaça de la Llibertat, plaça de les Oques i el carrer de Sant Ferran. Les obres, que tenen un termini d’execució d’uns 4 mesos, han estat adjudicades a l’empresa Grupo Tecno Conrad SL, per un import de 182.458,07 euros (iva inclòs). 

Cal recordar que el plenari de l’Ajuntament de Reus va aprovar el passat mes d’octubre les contribucions especials que hauran d’abonar els propietaris d’immobles dels vials afectats, com a conseqüència de l’execució de l’obra. El percentatge a satisfer serà del 35% de l’import previst dels treballs a fer.

Altres treballs realitzats

Des del començament de l’any, el consistori reusenc ha fet diverses obres de millores en alguns espais de la ciutat. S’han fet treballs de remodelació de l‘asfalt en carrers com el passeig de Mata -que també ha suposat l’ampliació de les places d’aparcament fins a les 160 totals- o al camí de Riudoms, entre el passeig de Prim i de Sunyer i l‘avinguda dels Països Catalans, entre d’altres.

Precisament la setmana passada també van iniciar-se les obres de pavimentació de la plaça d’Anselm Clavé per controlar la població d’ocells.

També estan en marxa les obres de rehabilitació del carrer de Cabrera i de la rotonda de la plaça de Villarroel, dissenyada en col·laboració de la Guàrdia Urbana i la regidoria de Via Pública, que finalitzarà amb una única rotonda, més senzilla, que servirà per agilitzar la circulació a la zona.  

Comentarios
Multimedia Diari