Sistaré, reconegut entre els 80 millors forns de l’Estat

Els germans Pàmies Sistaré van rebre ‘Una estrella’ en el marc del lliurament de premis de la Primera Ruta Española del Buen Pan 2017

14 noviembre 2017 09:46 | Actualizado a 14 noviembre 2017 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Forn Sistaré, regentat pels germans Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré, van ser reconeguts ahir dilluns amb ‘Una estrella’, una distinció que els va descriure com a uns dels 80 millors forns de l’Estat en el marc de la Primera Ruta Española del Buen Pan 2017, un certamen que es va dur a terme a l’hotel Miguel Ángel de Madrid. 

La Primera Ruta Española del Buen Pan 2017 es tracta d’un acte concebut per reconèixer els 80 millors forners de l’estat i neix d’una col·laboració entre el col·lectiu Panàtics, una plataforma que reconeix aquells mestres forners que cerquen l’excel·lència en el treball diari del sector, i l’entitat independent sense ànim de lucre Pan de Calidad, que fa ressò de les qualitats nutricionals i alimentàries del propi producte. 

L’equip organitzador del projecte va recórrer milers de quilòmetres per tal de visitar més de 450 forns situats a diferents comunitats autònomes amb l’objectiu d’obtenir la màxima informació possible per dur a terme les seves futures deliberacions. 

Cal recordar que els germans Pàmies Sistaré també van rebre el títol de Millor Pa de Pagès Català el 2016 en un acte organitzat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català que es va celebrar al Teatre Bartrina de Reus. Així, la fleca centenària es va imposar a la final a quatre forns catalans més: L’Espiga d’Or, de Vilanova i la Geltrú; Forn Mistral, de Barcelona; For de Pa Massana, de Cornellà de Llobregat; i Forn i Pastisseria Llaràs, de Lleida.

Comentarios
Multimedia Diari