Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Surt a concurs la gestió del bar del jardí de la Casa Rull

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: Alba Mariné

Foto: Alba Mariné

L’Institut Municipal Reus Cultura obre avui el concurs públic per adjudicar la gestió i explotació del servei de bar del jardí de la Casa Rull, al carrer de Sant Joan 27. El Butlletí Oficial de la Província de Tarragona va publicar ahir l’anunci d’aprovació del plec de prescripcions tècniques que regirà la contractació del servei.

La durada del contracte serà fins al 31 de març de 2020, prorrogable per anualitats durant a dues temporades més. El cànon anual fixat en el plec de clàusules és d’un mínim de 3.500 euros. Més enllà de la valoració econòmica, la mesa de contractació tindrà en compte la presentació d’un pla d’activitats complementàries, amb les propostes artístiques que preveu programar l’adjudicatari per dinamitzar culturalment l’espai. L’adjudicatari haurà d’obrir el servei, com a mínim des del segon dissabte d’abril fins al segon diumenge d’octubre i amb un horari, com a mínim, de dilluns a dissabte de 19 a 23 h, realitzant-lo amb continuïtat i regularitat.

Temas

Comentarios

Lea También