Suspès el saló 'Do It Yourself' previst per aquest cap de setmana a firaReus

Així ho han anunciat els seus organitzadors al seu perfil de Facebook

19 mayo 2017 16:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’edifici de firaReus es quedarà aquest cap de setmana sense el saló de manualitats Do It Yourself després que els seus organitzadors hagin decidit suspendre’l per «la impossibilitat d’assistir dels expositors». Així mateix ho expliquen a través d’un breu comunicat que han penjat al seu perfil de Facebook fa uns dies.

El certamen havia d’obrir portes aquest mateix i allargar-se fins al diumenge, tal com apareix també en el cartell editat per l’edició d’enguany. Els organitzadors van comunicar la renúncia a organitzar el saló a firaReus el passat mes de gener.

La fira de manualitats Do It Yourself no és nova a la ciutat. De fet, aquesta havia de ser la segona edició després de l’èxit aconseguit en la seva primera cita. En aquella ocasió es va estimar la presència de més de 5.000 persones durant tot el cap de setmana que van visitar la cinquantena d’estands exposats i van participar de les nombroses activitats programades.

Les manualitats com ara el scrapbooking, el patchwork, la cuina creativa o la confecció de roba i complements estan molt de moda avui en dia. Un fet que explica l’èxit que acostumen a tindre aquest tipus d’esdeveniments.

Bestial

La primera cita que tindrà lloc a firaReus serà amb motiu de Bestial, el certamen dedicat a les mascotes previst pel cap de setmana del 4 i 5 de març. Aquesta fira, igual que el Saló de la Moto, Autoprimavera, exproReus i Tot Nuvis estan organitzades pel mateix Ajuntament de Reus a través de Redessa. Després n’hi ha d’altres d’organització mixta, com per exemple el cas d’Epocauto, i, per acabar, d’organitzades per empreses externes com seria el cas de la citada Do It Yourself.

El calendari firal d’aquest 2017 preveu batre el seu rècord d’activitat, ja que enguany firaReus celebra el seu 75 aniversari. I és que més enllà de l’apartat de fires, l’equipament situat al Tecnoparc també acollirà fins a cinc grans congressos i donarà acollida a 120 actes ja programats.

Comentarios
Multimedia Diari