Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

TEDxReus torna amb noves experiències i més ponents

La sisena edició se celebrarà el 25 de novembre al Teatre Bartrina de Reus i, com a novetat, inclou diferents actes previs genuïnament reusencs

Diari de Tarragona

Whatsapp
GasicPainter, ultimant el graffiti de l’avinguda Jocs Olímpics. FOTO: Cori Sanz

GasicPainter, ultimant el graffiti de l’avinguda Jocs Olímpics. FOTO: Cori Sanz

La sisena edició del TEDxReus se celebrarà el dissabte 25 de novembre al Teatre Bartrina com en edicions passades amb un aforament per a gairebé 500 persones. L’edició d’enguany inclou com a novetat l’organització de diferents experiències culturals genuïnament reusenques, i de forma gratuïta, per a 90 persones.

Les activitats prèvies a l’inici de l’esdeveniment seran: ‘Resol els misteris del Campanar de Reus’, una visita a la prioral amb format Escape Room; ‘Ruta teatralitzada sobre el bombardejos a Reus durant el 1937’; ‘Visita teatralitzada a l’Institut Pere Mata’; i ‘6 maneres cegues de pintar’, una experiència única que uneix el tacte i el dibuix. Les primeres 90 persones en inscriure’s podran triar i gaudir de l’activitat cultural que més els agradi.

Una de les activitats consistirà en un 'Escape Room' sobre el Campanar de Reus

L’esdeveniment del dia 25, que començarà a les 12 del migdia, presentarà un programa amb actuacions musicals i vuit ponents. A més a més, en l’edició d’aquest 2017 s’ha programat un nombre igual d’homes i dones. En un principi, les vuit persones que intervendran dalt de l’escenari del Bartrina sera: Nuccio Ordine (escriptor), Carme Junyent (lingüista), Carlos Olalla (actor), Laura Pinyol (periodista), José Rodríguez «Trinitro» (comunicador 2.0), Núria Salán (enginyera) i Pol Galofré (cineasta). 

Imatge del TEDxReus de l'any passat. Foto: A.G.

Més enllà de les activitats prèvies i les ponències, el TEDxReus també inclourà un dinar a l’espai Vermut Rofes, que serà servit pel restaurant El Llagut de Tarragona, conegut per ser el primer restaurant Quilòmetre 0 de Tarragona i pel seu xef, en Ramon Martí.

Les persones interessades en participar del TEDxReus d’enguany ja poden adquirir les entrades a la web www.tedxreus.com per 25€ per persona (més despeses de gestió). Per a més informació també es poden consultar les xarxes socials de l’esdeveniment

El TEDxReus2017 és una activitat sense ànim de lucre i un esdeveniment inclòs en la programació de Reus 2017 Capital de la Cultura Catalana. Compta amb la col·laboració i el suport per part d’empreses i institucions del territori com l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.

Fight!

El tema de l’edició 2017 del TEDxReus és Fight! L’organització ha escollit aquest lema per expressar un crit d’ànim i fer una exhortació al món per lluitar pels somnis. Des de fa uns dies, a l’avinguda Jocs Olímpics llueix un grafitti que recorda el lema, obra de l’artista GasicPainter, present també a GasicPainter.com.  

Temas

Comentarios

Lea También