TEDxReus torna amb noves experiències i més ponents

La sisena edició se celebrarà el 25 de novembre al Teatre Bartrina de Reus i, com a novetat, inclou diferents actes previs genuïnament reusencs

25 octubre 2017 17:45 | Actualizado a 25 octubre 2017 18:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La sisena edició del TEDxReus se celebrarà el dissabte 25 de novembre al Teatre Bartrina com en edicions passades amb un aforament per a gairebé 500 persones. L’edició d’enguany inclou com a novetat l’organització de diferents experiències culturals genuïnament reusenques, i de forma gratuïta, per a 90 persones.

Les activitats prèvies a l’inici de l’esdeveniment seran: ‘Resol els misteris del Campanar de Reus’, una visita a la prioral amb format Escape Room; ‘Ruta teatralitzada sobre el bombardejos a Reus durant el 1937’; ‘Visita teatralitzada a l’Institut Pere Mata’; i ‘6 maneres cegues de pintar’, una experiència única que uneix el tacte i el dibuix. Les primeres 90 persones en inscriure’s podran triar i gaudir de l’activitat cultural que més els agradi.

Una de les activitats consistirà en un 'Escape Room' sobre el Campanar de Reus

L’esdeveniment del dia 25, que començarà a les 12 del migdia, presentarà un programa amb actuacions musicals i vuit ponents. A més a més, en l’edició d’aquest 2017 s’ha programat un nombre igual d’homes i dones. En un principi, les vuit persones que intervendran dalt de l’escenari del Bartrina sera: Nuccio Ordine (escriptor), Carme Junyent (lingüista), Carlos Olalla (actor), Laura Pinyol (periodista), José Rodríguez «Trinitro» (comunicador 2.0), Núria Salán (enginyera) i Pol Galofré (cineasta). 

Més enllà de les activitats prèvies i les ponències, el TEDxReus també inclourà un dinar a l’espai Vermut Rofes, que serà servit pel restaurant El Llagut de Tarragona, conegut per ser el primer restaurant Quilòmetre 0 de Tarragona i pel seu xef, en Ramon Martí.

Les persones interessades en participar del TEDxReus d’enguany ja poden adquirir les entrades a la web www.tedxreus.com per 25€ per persona (més despeses de gestió). Per a més informació també es poden consultar les xarxes socials de l’esdeveniment

El TEDxReus2017 és una activitat sense ànim de lucre i un esdeveniment inclòs en la programació de Reus 2017 Capital de la Cultura Catalana. Compta amb la col·laboració i el suport per part d’empreses i institucions del territori com l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.

Fight!

El tema de l’edició 2017 del TEDxReus és Fight! L’organització ha escollit aquest lema per expressar un crit d’ànim i fer una exhortació al món per lluitar pels somnis. Des de fa uns dies, a l’avinguda Jocs Olímpics llueix un grafitti que recorda el lema, obra de l’artista GasicPainter, present també a GasicPainter.com.  

Comentarios
Multimedia Diari