Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Taca d’Oli s’autoinculpa per l’1-O a la Fiscalia de l’Audiència Provincial

Els Avis i Àvies de Catalunya per la Llibertat presentarà demà dijous a les 10.00 h, a la Fiscalia el manifest d'autoinculpació

Diari de Tarragona

Whatsapp
El col·lectiu, en una de les manifestacions reivindicatives.  FOTO: A.G.

El col·lectiu, en una de les manifestacions reivindicatives. FOTO: A.G.

Els Avis i Àvies de Catalunya per la Llibertat que formen el col·lectiu Taca d’oli presentarà, demà dijous, a les 10.00 h, a la Fiscalia de l’Audiència Provincial de Tarragona, el Manifest d’autoinculpació 1 d’octubre, després que s’hagin aconseguit les firmes necessàries.

El col·lectiu considera una «injustícia» l’empresonament dels presos polítics catalans i la situació d’exili d’una part del govern català. En el manifest, els Avis i Àvies de Catalunya exposen que «ser independentista no és delicte.

El que és delicte és tancar persones a la presó per les seves idees polítiques» i per tant, es consideren «responsables» dels fets de l’1 d’octubre perquè «abans, durant i després de l’1 d’octubre, vam ajudar en la preparació, vam participar i vam demanar que es tingués en compte el mandat de la ciutadania, ja que en democràcia el que val són les urnes i no els tribunals».

En aquest sentit, els membres del col·lectiu consideren que tenen «el mateix grau de responsabilitat, o més, que els ostatges que teniu empresonats, ja que al cap i a la fi els presos polítics i les preses polítiques i els exiliats/des van seguir el mandat del poble; i seguir el mandat del poble mai no és delicte».

Temas

Comentarios

Lea También