L'incendi de Pratdip crema 2.000 metres quadrats

Fins a 13 dotacions han treballat aquest incendi. Un dels camions de bombers ha estat de guàrdia fins a les sis del matí d'avui dimarts.

11 diciembre 2017 20:22 | Actualizado a 13 diciembre 2017 12:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'incendi forestal que aquest dilluns es va declarar a Pratdip (Baix Camp) ha afectat uns 2.000 metres quadrats han informat avui dimarts Bombers després de donar per extingit.

L'avís va entrar cap a les vuit del vespre i ràpidament es van desplegar fins a 13 dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM.

Les flames van obligar a tallar la carretera local T-311, que va pel Coll de Fatxes fins a la C-44, segons va explicar el Servei Català de Trànsit, però no hi va haver cap ferit ni cap incidència més enllà de la zona cremada de massa forestal.

El foc es va declarar en una zona boscosa i va avançar en direcció a la urbanització Santa Marina, cap el Coll de Llaberia, en una zona on havia plogut durant el dia. A la zona no hi va bufar vent i això va permetre estabilitzar l'incendi a les 21.11 hores d'ahir dilluns.

Els Bombers de la Generalitat van mobilitzat 13 dotacions terrestres dels parcs de Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant, Falset, Alcover, Cornudella de Montsant i Tivissa. Abans de la mitjanit totes excepte una van tornar a les seves bases.

Comentarios
Multimedia Diari