Tallat per obres el camí del Roquís de Reus

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat els treballs de reposició del ferm a diferents trams del camí del Roquís que estaven malmesos des de la T-11 fins a la confluència amb el camí de les Planes del Roquís.

19 mayo 2017 16:48 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat aquest dimarts els treballs de reposició del ferm a diferents trams del camí del Roquís que estaven malmesos des de la T-11 fins a la confluència amb el camí de les Planes del Roquís. El trànsit en aquest vial estarà tallat mentre duri aquesta intervenció. El preveu que els treballs estiguin enllestits aquest dimarts a la tarda, quan s'obrirà de nou a la circulació.

La reposició ha consistit en l'estesa d'una capa d'aglomerat calent sobre la pavimentació preexistent. El total de superfície afectada és de 3.494 m2, amb un cost de 25.331 euros més IVA. L'empresa encarregada dels treballs és AFICSA.

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, ha explicat que aquestes millores s'emmarquen en el pla de manteniment i millores de camins que porta a terme regularment l'Ajuntament de Reus i ha recordat que “el camí del Roquís està qualificat com a camí de primer ordre segons el Pla General de Reus i és un vial que vertebra la zona sud-oest del terme i permet la connexió amb el municipi de Riudoms”.

Comentarios
Multimedia Diari