Taller sobre Aromateràpia avui a l’Albiol

Avui divendres a les 20 hores a la sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals de l’Albiol a Masies Catalanes.

16 marzo 2018 13:42 | Actualizado a 17 marzo 2018 12:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Albiol viurà un cap de setmana intens que començarà avui divendres i continuarà dissabte amb dues activitats ben diverses però totes dues relacionades amb el benestar i la salut de les persones.

Avui s’iniciarà un nou cicle de tallers que amb el nom “L’Albiol Saludable” se centrarà en el benestar mitjançant teràpies alternatives com l’aromateràpia i la risoteràpia, mentre que dissabte 17 de març tindrà lloc la VIII Almogàver Muntanyes de Prades.

Aquest primer taller del cicle organitzat per l’Ajuntament de l’Albiol tractarà dels fonaments de l’Aromateràpia, i anirà a càrrec de Pere Peñalver, que és farmacèutic.

Després d’estar dos anys com a professor de Química General a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (UB), en 1976 encaminà la seva vida professional al món de la veterinària on desenvolupà nous additius per a l’alimentació animal i preparats farmacològics. Els seus treballs innovadors van obrir una nova línia d’investigació sobre la contaminació fúngica dels aliments pel bestiar.

A principis dels 1990 percep que l’ús d’antibiòtics i productes químics per a l’alimentació de l’aviram, i la ramaderia en general, és insostenible per les seves implicacions en la salut humana i per la contaminació del medi ambient.

En aquest moment comença a desenvolupar noves alternatives naturals més respectuoses amb el medi ambient, concloent que la millor manera d’aconseguir-ho són els olis essencials de plantes. Des de llavors l’estudi de les essències és el punt clau del seu treball, que l’ha portat també a participar en congressos, impartir cursos i publicar 3 llibres sobre Aromateràpia.

El taller és gratuït i tindrà lloc a les 20 hores a la sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals de l’Albiol a Masies Catalanes.

Comentarios
Multimedia Diari