T’apassiona el medi natural? Forma’t a l’Institut d’Horticultura

27 abril 2021 08:28 | Actualizado a 28 abril 2021 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Estàs pensant a dedicar-te professionalment al món de paisatgisme, el medi rural, la jardineria, el medi natural, educació i control ambiental o la prevenció de riscos? Del 11 al 17 de maig  i del 25 al 31 de maig, l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus té obertes les preinscripcions per als cicles formatius de grau mitjà i superior respectivament que ofereix.

Concretament, el centre educatiu ofereix un total de cinc cicles de grau superior, tres d’ells en horari de tarda, i tres cicles de grau mitjà i PFI. Els cicles formatius de grau superior que es duen a terme són el de Gestió forestal i del medi natural i el de Paisatgisme i medi rural en horari de matins, el de Prevenció de riscos professionals, el d’Educació i control ambiental i el nou cicle de Química i salut ambiental en horari de tardes. Els cicles formatius de grau mitjà que es duen a terme són Aprofitament i conservació del medi natural, Jardineria i floristeria i Producció agroecològica. I el PFI Auxiliar de vivers i jardins. Tots ells en horari de matins.

Aquesta aposta organitzativa del centre permet que aquells estudiants que així ho vulguin, puguin compaginar estudis i treball sense incompatibilitats horàries. Cal indicar també que els cicles que s’imparteixen tenen un índex d’inserció laboral molt elevat i que són moltes les empreses del territori que cerquen professionals d’aquests perfils.

L’Institut d’Horticultura de Reus no només es caracteritza per la seva especialització formativa sinó que també ho fa per la seva aposta per la innovació, participant en nombrosos programes que la fomenten dins l’entorn educatiu com son el projecte de Qualitat i millora continua, Innova FP que ens fa ser referents en la innovació en el nostre territori. FP Dual que permet seguir tots els nostres cicles en formació DUAL. FP mobilitat oferint la possibilitat a l’alumnat de fer una estada en un país europeu amb una beca Erasmus+.

Així mateix, fomenten la implicació i la creativitat dels alumnes participant en concursos, cosa que ha aportat diversos reconeixements com son els d’emprenedoria i les competicions Skill.

Els propers dia 8 de maig l’Institut farà jornades de portes obertes virtuals. Tota la informació la podreu trobar a la pagina web www.hortojardi.com

Comentarios
Multimedia Diari