Tatuatges contra el càncer a Reus

Makéame Barber&Shop realitzarà la 1a Jornada de solidària de tattoos contra el càncer

14 marzo 2018 18:12 | Actualizado a 15 marzo 2018 22:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El dissabte, 24 de març Makaeme Barber & Shop realitzarà la primer ajornada solidària de tattoos contra el càncer. Dos tatuadors, Pablo Nión i Silvia García estaran tota la jornada realitzant aquests dibuixos solidaris a la pell.

L’establiment reusenc farà micro-tattoos al preu de 29,90 euros. El benefici de la jornada es destinarà a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

La iniciativa ha sorgit de Roger Navarro, propietari del local, en col·laboració amb els tatuadors residents. Per Roger Navarro, “és una manera de poder col·laborar amb una causa de la qual tots som protagonistes ja que a tots ens toca de més o menys a prop”.

Makéame Barber & Shop ja té forces hores donades per al pròxim dissabte 24 de març.

Així mateix, aquells que vulguin demanar hora per un micro-tattoo poden fer-ho als números de telèfon 977 095 534 o al 651 323 473.

Actualment, hi ha donats 2 tattoos cada hora per tatuador per tal que, aquelles persones que s’apropin el dia 24 i no tinguin hora puguin encabir-s’hi.

La intenció és que aquesta sigui la primera de moltes jornades de tatuatge solidari a Makéame.

Col·laboració en micropigmentació

Així mateix, Makémae i la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre iniciaran col·laboració pel que fa a la micropigmentació destinada a les dones operades amb càncer de mama.

Comentarios
Multimedia Diari