Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tècnics estrangers de turisme visiten Reus

Els professionals han estat a la casa Navàs

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj de Reus

FOTO: Aj de Reus

Els responsables i personal tècnic de les oficines encarregades de la promoció turística de Catalunya en els principals mercats fora de la destinació estan realitzant un viatge de familiarització en el territori per conèixer les principals novetats que s’ofereixen i, incorporar-les a les seves estratègies de promoció.

La regidora de Projecció de Ciutat, Sra. Montserrat Caelles ha estat l’encarregada de donar la benvinguda al grup, recordant els principals atractius de la ciutat de Reus i destacant la importància que té aquesta visita de familiarització perquè els prescriptors de la destinació Catalunya coneguin de primera mà l’oferta i la puguin promocionar a les seves oficines de Londres, París, Hèlsinki, Brusel·les, Milà, Moscou, Pequín, Singapur, Nova York, Sao Paulo i Madrid.

Durant la seva estada a Reus els directors i tècnics han visitat la casa Navàs, obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, un dels edificis més emblemàtics del Modernisme a Catalunya i un dels principals atractius de turisme cultural amb els que compta la ciutat.

Temas

Comentarios