Teresa Gomis té intenció de recollir l'acta per substituir Jordi Jané al Congrés

L'exregidora de Reus, imputada pel cas Innova, es desentén de les pressions de CDC que l'allunyarien del càrrec

19 mayo 2017 22:30 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Teresa Gomis vol recollir l'acta i assumir l'escó que Jordi Jané, nou conseller d'Interior, deixa al Congrés dels Diputats. L'exregidora de l'Ajuntament de Reus i imputada pel cas Innova, ha assegurat a l'ACN que encara no ha pres una decisió definitiva, però ha manifestat la seva clara intenció d'ocupar el lloc de Jané, com a número 3 de la llista de CiU al Congrés. Sobre les suposades pressions de CDC perquè renunciï a l'acta i no prengui possessió com a diputada, Gomis se n'ha desentès assegurant que les desconeix. Es dóna la circumstància que si Gomis fos diputada al Congrés podria acollir-se a la condició d'aforada en el marc de la investigació judicial del cas Innova, en la qual està imputada.

Aquest dilluns el coordinador general de CDC, Josep Rull, no la descartava com a diputada, però deia que calia parlar-ne amb ella "per veure com ho enfoquem i saber la seva predisposició".

Teresa Gomis ocupava el tercer lloc a la llista que CiU Tarragona va presentar a les generals del 2011, per darrere de Jordi Jané i Martí Barberà.

Comentarios
Multimedia Diari