Timecode es queda sense l'Òscar i guanya el curtmetratge Sing

Gran ambient al llarg de tota la matinada al Centre d'Art Cal Massó de Reus per seguir la nit dels Òscar. Dotzenes d'espectadors segueixen la històrica cerimònia d'entrega dels Òscar a l'espera que 'Timecode', el curt produït per l'Escola de Cinema de Reus, aconsegueixi l'estatueta

19 mayo 2017 16:13 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Al final no ha pogut ser. Timecode s'ha quedat sense l'Òscar després que el curt guanyador hagi estat Sing (Hungria). No obstant això, el resultat final no amaga el gran èxit que suposa haver arribat fins a la gala de Los Ángeles i amb recorregut ple de distincions.

El Centre d’Art Cal Massó de Reus s’ha omplert amb dotzenes d’espectadors i una munió de mitjans de comunicació per seguir la cerimònia de lliurament dels Òscar de Hollywood i veure en directe la sort que li espera al curtmetratge Timecode, produït per l’Escola de Cinema de Reus, un dels nominats a l’estatueta en la categoria de curt de ficció.

Des de les onze de la nit, cinc hores abans de l’hora prevista per a que es conegui el guanyador de l’Òscar al millor curtmetratge, un nombrós públic ha acudit a la cita, que ha resultat un veritable èxit de convocatòria. Entre els assistents a la històrica cita hi han estat presents professors i alumnes de l’Escola de Cinema de Reus que dirigeix Daniel Villanueva, el reusenc que ha produït la cinta, dirigida per Juanjo Giménez, professor de la mateixa escola. Entre els presents a Cal Massó també ha destacat la presència de Maria Pérez, germana de Daniel Villanueva, acompanyada d’un grup d’amics.

Els espectadors han seguit ja amb molta atenció la desfilada per la catifa vermella. I és que mentre esperaven el començament de la cerimònia estaven molt pendents per si les càmeres captaven el moment en què Daniel Villanueva, Juanjo Giménez i la resta de l’equip accedien al Dolby Theatre de Los Ángeles. A mesura que s’acostava l’hora prevista pel lliurament de les estatuetes, els nervis han anat augmentant davant la possibilitat que una pel·lícula gestada a Reus aconseguís un reconeixement de l’Acadèmia del Cinema Nord-Americana. Per anar fent boca, mai més ben dit, els assistents van estan gaudir de coques i xocolata desfeta gentilesa del Forn Sistaré.

 

Comentarios
Multimedia Diari