Más de Reus

'Timecode' sabrà aquest dimarts si és finalista dels Oscar

És el curtmetratge Timecode, produït per l´Escola de Cinema de Reus i dirigit per Juanjo Giménez,

Redacció

Whatsapp
Un moment del curtmetratge. FOTO: DT

Un moment del curtmetratge. FOTO: DT

El curtmetratge Timecode, produït per l’Escola de Cinema de Reus i dirigit per Juanjo Giménez, sabrà el pròxim dimarts 24 de gener si finalment estarà entre els cinc finalistes que optaran a la estatueta dels Premis Oscar, que s’entregaran el proper 26 de febrer. El passat mes de novembre, aquest curt ja va ser preseleccionat entre els deu millors del món dels 137 valorats per l’Acadèmia de Hollywood, que ara triarà els cinc finalistes.

Timecode ha sumat en els darrers mesos nombrosos premis, entre els quals destaca la Palma d’Or del Festival de Cannes. Fins a aquest moment acumula 25 guardons i també ha estat nominat als premis Goya 2017, en la categoria de ‘Millor Curt de Ficció’, on competirà amb Bla, bla, bla, Disco Infierno, Hermanos i Graffiti.

El curtmetratge narra una història que es desenvolupa íntegrament en un pàrquing i que aborda l’original relació entre dos dels seus guardes de seguretat. El director s’aprofita de les moltes càmeres que hi ha a l’aparcament per observar, des de diferents punts de vista, allò que passar durant les llargues i ensopides nits de treball de la parella, interpretada per Lali Ayguadé i Nicolás Ricchini.

Juanjo Giménez imparteix classe a l’Escola de Cinema de Reus i la col·laboració entre el director i el centre es basa en l’aposta que els seus alumnes tinguin contacte real amb el món professional i participin d’un rodatge. De fet, el projecte final dels alumnes és la realització d’un curtmetratge.

Temas

  • REUS

Lea También