Torna la Ganxet Pintxo, la ruta gastronòmica per degustar les millors tapes

A partir d'aquest dijous i fins al pròxim 15 d‘abril se celebrarà la catorzena edició de primavera de la ruta gastronòmica, amb la participació de 43 establiments de la ciutat

04 abril 2018 14:44 | Actualizado a 05 abril 2018 06:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 14a edició de primavera de la Ganxet Pintxo permetrà assaborir, a partir d'aquest dijous i fins al 15 d’abril, una gran diversitat de tapes gràcies als 43 establiments participants, 39 dels quals en format de ruta convencional i quatre més en la categoria de menús de tapes. Avui al matí, la plaça Prim ha estat l’escenari de la tradicional foto oficial i de família dels participants de la ruta gastronòmica reusenca, juntament amb el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà. La festa d’inauguració serà aquest dijous a l’espai de la Llotja de la plaça Prim a les 20 hores.

 

La ruta gastronòmica manté el format de l’edició anterior, amb un preu de 2,50 euros per tapa que inclou també un quinto o canya de cervesa del patrocinador, Estrella Damm. En canvi, els menús de tapes tenen un preu de 30 euros.

En aquesta edició, el públic podrà votar les millors tapes amb la mecànica habitual i es lliuraran tres premis populars, que atorgaran els clients per votació popular, tres premis professionals, el premi Damm a la tapa que millor marida amb la cervesa i el premi Ganxet Llengua, que atorga el Centre de Normalització Lingüística a l’establiment més sensible a l’ús de la llengua catalana.

Comentarios
Multimedia Diari