Tornen les Botigues al Carrer de Reus

Serà els propers dies 6, 7, 8 i 9 de març

28 febrero 2019 09:32 | Actualizado a 28 febrero 2019 09:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Per tancar la temporada de rebaixes d’hivern, els propers dies 6, 7, 8 i 9 de març, El Tomb de Reus organitza novament la campanya comercial “Les Botigues al Carrer”, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i amb el suport de l'Agència Reus Promoció. Més d'un centenar d'establiments de diferents sectors del comerç, serveis i restauració prendran part, un any més, en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d'hivern i que enguany arriba a la 37ena edició.

L’organització, que ha decidit posposar la data de la campanya una setmana per no coincidir amb el Carnaval, destaca el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que les “Botigues al Carrer” es converteixen cada edició en la gran festa del comerç i motiven als visitants i a la pròpia ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials, gaudint d'una àmplia oferta d'oci, gastronomia i cultura.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya “Les Botigues al Carrer”, amb la qual els establiments podran treure al carrer els seus productes i oferir importants descomptes. Aquesta iniciativa de l’associació El Tomb de Reus es realitza cada any, al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu. Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals.

Comentarios
Multimedia Diari