Tornen les ‘Tertúlies a la Fresca’ de Mas Ardèvol

Pep Prieto, crític de sèries i cinema d’‘El Món a RAC1’ serà el convidat d’aquest dissabte, a les 20 hores

20 julio 2018 08:17 | Actualizado a 20 julio 2018 08:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dissabte tornen les ‘Tertúlies a la Fresca’ de Mas Ardèvol. En aquesta nova edició, l’allotjament de turisme rural ubicat a Porrera (Priorat), proposa gaudir d’una tertúlia cinematogràfica única, acompanyats pel crític de sèries d’El Món a RAC1, Pep Prieto. El film que s’analitzarà serà Psicosi, d’Albert Hitchcock, una obra mestra estrenada el 1960. «Completarem la tertúlia amb un sopar informal», detalla Gemma Peyri, responsable de l’establiment. La tertúlia és gratuïta i el preu del sopar és de 15 euros per persona.

La idea, un any més, continua sent la mateixa, sopar mentre es conversa d’una temàtica concreta aprofitant la presència d’un convidat especial

Les ‘Tertúlies a la Fresca’ de Mas Ardèvol són un clàssic de l’estiu al Priorat. «Les organitzem pensant en una proposta diferent i per oferir un plus de qualitat», assegura Gemma Peyri i afegeix que «en tots aquests anys hi ha participat des de Magí Seritjol per parlar de la Tarraco Romana fins a Josep Sucarrats, director de la revista Cuina; el periodista Toni Orensanz; l’actor Oriol Grau, etc.».

Després d’aquesta primera sessió, les ‘Tertúlies a la Fresca’ de Mas Ardèvol tornaran el 18 d’agost amb la visita de la joiera Cristina Haro, de l’Alt Empordà.

La idea, un any més, continua sent la mateixa, sopar mentre es conversa d’una temàtica concreta aprofitant la presència d’un convidat especial.

Comentarios
Multimedia Diari