Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tot Nuvis inicia demà tres dies de fira amb un centenar d'expositors

La restauració ocupa un 30% dels stands del certamen. Les desfilades es faran dissabte i diumenge a les 6 de la tarda

Redacció

Whatsapp
Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica, i Isaac Sanromà, president de la Cambra. Foto: Firareus

Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica, i Isaac Sanromà, president de la Cambra. Foto: Firareus

Demà obre portes la 24a edició de Tot Nuvis, amb un centenar d’expositors de tots els sectors presents a l’hora de preparar una boda, especialment la restauració, que comporta el 30% dels estands de la fira, i fotografia i vídeo de boda, que ocupen un 20% dels estands. La resta de sectors que formen part de l’oferta de Tot Nuvis són agències de viatges, vestits de nuvi i núvia, música i animació, complements, servei de wedding planners, floristeries, joies, perruqueria i estètica, vehicles i protocol.

En total ocuparan un espai de 4.500 metres quadrats, als quals s’han de sumar els 1.000 metres quadrats de la passarel·la, que un any més es farà dissabte i diumenge a les sis de la tarda. Altres activitats previstes són sessions d’assessorament en protocol nupcial i actuacions musicals.

En les enquestes realitzades en la darrera edició de Tot Nuvis, els expositors van valorar en un 7 sobre 10 la fira, segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «una bona nota que ens anima a seguir treballant per millorar encara més la fira que ja és un referent a la demarcació. L’any vinent, quan Tot Nuvis compleixi el quart de segle, tenim previst fer una celebració especial». Segons la mateixa enquesta, un 40% dels expositors assegura que el volum de negoci que li ha generat Tot Nuvis és de fins a 3.000 euros i un 19% el situa entre els 3.000 i els 10.000 euros.

Pel que fa a la valoració dels visitants, gairebé el 80% va assegurar que havia tret bastant o molt rendiment de la seva visita a Tot Nuvis. I el mateix percentatge recomanaria la fira a amics o familiars. A més, una quarta part dels visitants enquestats va afirmar que la fira li havia servit per fer contactes i un 21% directament per contractar serveis.

Tot Nuvis és la segona fira que permetrà participar en promocions especials a través de l’APP de firaReus, i també en sortejos i «rasca i guanya». En aquesta edició hi ha fins a 17 premis a sortejar entre els assistents, que van des de l’organització del casament, la creació d’un book fotogràfic, descomptes en joies o caps de setmana per a dues persones.

L’entrada de Tot Nuvis té un preu de 5€ (4 € amb Carnet Jove) i l’horari de la fira és divendres de 17 a 21 hores i dissabte i diumenge, d’11 a 21 hores.

Amb Tot Nuvis, es tancarà el calendari de fires organitzades per firaReus. La setmana vinent les instal·lacions acullen una fira organitzada per l’empresa externa, EcoReus, i al desembre hi haurà el Parc de Nadal.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También