Toti Toronell, Escarlata Circus, Domichovsky & Agranov i Circo Ronaldo, primeres confirmacions del Trapezi

La 23a edició de la Fira del Circ de Catalunya se celebrarà del 9 al 12 de maig a Reus

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una actuació de Trapezi a Reus. FOTO: DT

Imatge d'arxiu d'una actuació de Trapezi a Reus. FOTO: DT

Toti Toronell, Domichovsky & Agranov, Circo Ronaldo i Escarlata Circus són les primeres companyies confirmades del Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, segons ha anunciat aquest divendres l'organització.

Reus tornarà a omplir les seves places, teatres i carrers de propostes de circ tant nacional com internacional del 9 al 12 de maig, en la que serà la seva 23a edició.

'Toti Toronell' presentarà l'espectacle 'Dioptries', i Escarlata Circus estrenarà 'Quan els crancs portaven talons'. Per la seva banda, els israelians Domichovsky & Agranov portaran a Reus 'Dauvaiii' i els belgues Circo Ronaldo arribaran a la capital del Baix Camp amb 'Fidelis Fortibus'.

El cartell d'aquesta edició és obra de l'il·lustrador Jan Barceló, en el qual relaciona la filosofia que hi ha darrere de la Fira, que valora el treball humà i l'ofici.

La imatge que proposa per a la 23a edició del Trapezi presenta l'arribada dels artistes de circ a la ciutat, muntats sobre l'emblemàtic elefant de la fira.

Com en anys anteriors, Fira Trapezi manté l'aposta per l’àrea professional, un espai que es projecta com a punt d'impuls al negoci del circ amb vocació de fomentar la creació, producció i distribució d'espectacles de tots els formats i disciplines. Per segon any consecutiu, la iniciativa s'ubicarà a l'antiga fàbrica de licors Cal Massó.

Temas

Comentarios