Más de Reus

Reus Via Pública

Treballs de millora a la plaça de la Patacada de Reus

L’objectiu de les obres realitzades per les Brigades Municipals és minimitzar els problemes d’entollament de la plaça els dies de pluja

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’arxiu de la inundacio de l’any passat a la plaça de la Patacada de Reus. FOTO: Alfredo González

Imatge d’arxiu de la inundacio de l’any passat a la plaça de la Patacada de Reus. FOTO: Alfredo González

Les Brigades Municipals han iniciat treballs de millora i condicionament de la plaça de la Patacada, els quals s’emmarquen en el programa de proximitat de l’Alcaldia als barris de la ciutat, i que la setmana passada va portar l’alcalde, Carles Pellicer, al barri del Carme, acompanyat de la regidora de Relacions Cíviques, Montse Caelles; el regidor de Desenvolupamet Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny; el president de l’associació de veïns del barri, Josep Machado, i altres membres de la junta directiva de l’entitat.

Les obres realitzades han de minimitzar els problemes d’entollament de la plaça els dies de pluja. Per això s’ha realitzat un rebaix d’un dels murs de l’espai per desguassar l’aigua que s’hi acumula quan plou. Els treballs de millora de la plaça, fruit dels suggeriments recollits pel batlle, han de continuar amb el tancament d’una zona enjardinada per evitar que sigui zona de pas tant de persones com d’animals de companyia i que es malmetin les plantes. Entre altres actuacions, també intervindran a la plaça els serveis municipals de jardineria, que faran treballs de reposició dels elements vegetals.

El programa de proximitat i visites als barris de l’alcalde de Reus permet prendre nota de les reivindicacions, mancances i millores plantejats pels veïns i veïnes i per escoltar de primera mà les seves opinions sobre la realitat dels barris.

Comentarios

Lea También