Trencada d'ous col·lectiva per la independència a Reus

L'acte organitzat per Demòcrates de Catalunya serà aquest dissabte dia 4 de març a les 12.30h a la plaça Prim sotra el lema 'Jo ja l'he trencat! Tu també pots fer-ho!'

19 mayo 2017 16:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La plaça Prim de Reus acollirà aquest dissabte dia 4 de març (12.30 hores) una trencada d'ous col·lectiva per la independència sota el lema Jo ja l’he trencat! Tu també pots fer-ho! La performance està organitzat per Demòcrates de Catalunya a través de la plataforma transversal Demòcrates pel Sí i que l'integren Solidaritat Catalana o independents com Anna Arqué, Jordi Graupera, Enric Vila, Bernat Dedéu o Elisenda Paluzie. Després de la trencada d'ous i de les intervencions polítiqes es convidarà a tots els assistents a un vermut de reus i un tast de coca d'ou gentilesa del Forn Sistaré.

L'acció de trencar ous té una relació directe amb el procés judicial contra el regidor de la CUP, Joan Coma, i en el seu discurs sobre la independència de Catalunya quan va utilitzar l'expressió 'Per fer la truita caldrà trencar els ous'. El dissabte es comptarà amb les intervencions del mateix Coma, Fito Luri (contautor); Uriel Bertran (SI); Miquel Vilella (cantautor); membres de Demòcrates de Catalunya com Toni Castellà, Núria de Gispert, Carles Prats, Arcadi Navarro i Carles Salas i diferents membres de les diverses formacions polítiques i entitats sobiranistes de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari