Tres detinguts en un control policial conjunt a Reus

En total s'han identificat 47 persones i s'han escorcollat una vintena de vehicles

19 mayo 2017 23:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un control policial de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la Policia espanyola d'aquest dijous a Reus ha acabat amb la detenció de tres persones, una per conduir sense permís i dues per infringir la Llei d'Estrangeria. El dispositiu, que s'ha fet als barris d'Horts de Miró, Joan Prim i Carrilet, s'emmarca en les campanyes de seguretat ciutadana i civisme que periòdicament realitzen de manera coordinada els tres cossos policials. En total, durant l'operatiu s'han identificat 47 persones i s'han escorcollat una vintena de vehicles. 

El dispositiu policial s'ha tancat amb tres persones detingudes. Una d'elles tenia una ordre de crida i recerca i va ser arrestada pels agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana per conduir un vehicle sense permís. Els altres dos individus van ser detinguts per la Policia espanyola per infringir la Llei d'Estrangeria.

Aquests operatius conjunts de seguretat ciutadana i civisme formen part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat fan en diferents zones de Reus per prevenir la delinqüència.

Comentarios
Multimedia Diari