Tres germans i una herència arriben al Teatre Bartrina a Reus

La temporada de tardor comença demà amb ‘Ovelles’, una reflexió en clau d’humor sobre la frustració d’una generació marcada per la crisi

04 octubre 2019 11:40 | Actualizado a 05 octubre 2019 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La temporada de Tardor del Consorci del Teatre Bartrina s’entrena aquest cap de setmana amb dos espectacles ben diferents. Demà arribarà a Reus l’espectacle Ovelles (21 hores), de Carmen Marfà i Yago Alonso, responsables del text i de la direcció. És una producció de la sala Flyhard i la interpretació va a càrrec de Biel Duran i Albert Triola i Sara Espígul/Gemma Martínez.

L’acció gira al voltant del Víctor, l’Alba i l’Arnau, tres germans de Barcelona, que es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Ben aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfronten a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans.

Ovelles reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de la gent a reinventar-se.

La segona actuació serà el diumenge 6 d’octubre, a les 12 hores. Es tracta d’un espectacle familiar, recomanat a partir de 3 anys, titulat Adéu Peter Pan, a càrrec de la companyia Festuc Teatre.

Adéu Peter Pan és un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit. L’adaptació del text clàssic és d’Íngrid Teixidó i la direcció de Pere Pàmpols. Ambdós són els responsables de la interpretació. Per tal que l’actuació sigui accessible per a persones sordes en faran la traducció simultània en llengua de signes.

Comentarios
Multimedia Diari