Ulldemolins celebra la Festa del Renaixement

La festa coincideix amb la celebració també de l’Any Amigó

06 agosto 2018 08:44 | Actualizado a 06 agosto 2018 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ulldemolins celebrarà el pròxim dissabte, 11 d’agost, durant tot el dia i amb diferents actes, la Festa del Renaixement i tindrà com a elements protagonistes la història, la recreació i la gastronomia.

La festa coincideix amb la celebració també de l’Any Amigó. Els Tallers del Renaixement és el primer acte programat. L’activitat aproparà al públic disciplines com la ceràmica, l’art sobre fusta, etc. Serà entre les 17 i les 20.30 hores a la mateixa plaça de Ramon Berenguer IV. 

També s’han programat visites guiades a Cal Roig, la casa on va néixer mossèn Jaume Amigó, a les 18, 19 i 20 hores. Així mateix, a les sis de la tarda començarà, des de la plaça de l’Església, la desfilada i espectacle de banderes amb els Abanderats de Tortosa, que recorrerà els carrers i les places d’Ulldemolins, i que tornaran a actuar a la plaça de l’Església de 20.30 h a 21 hores.

La programació també inclou, a les 18.30 h, una visita teatralitzada a l’església de Sant Jaume d’Ulldemolins. Posteriorment, a partir de les set de la tarda, tindrà lloc el concert La Música de les Tres Cultures, a càrrec de Burruezo & Medievalia Camerata.

La festa s’acomiadarà amb un sopar renaixentista a la fresca a partir de dos quarts de deu del vespre. Inclou el sopar, vestit d’època i animació.

Avui és l’últim dia per realitzar les inscripcions i la compra dels tiquets a l’Oficina de Turisme d’Ulldemolins

La recollida dels vestits serà el mateix dissabte al Centre Cívic (de 17 a 19 hores) i s’hauran de retornar a partir de les 23 hores al mateix Centre Cívic. 

El preu del sopar és de 25 euros els adults i 12 euros el sopar infantil (fins a nens de 12 anys). 

Comentarios
Multimedia Diari