Ulleres infantils: Com acostumem als nostres fills a fer-les servir?

30 noviembre 2020 10:01 | Actualizado a 30 noviembre 2020 11:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gràcies a la detecció precoç i la precisió dels examens visuals infantils, cada cop són més les nenes i nens que fan servir ulleres. Si és el cas dels teus fills i són les seves primeres ulleres, pots aplicar algunes estratègies per a que prengui consciència del seu ús de bon principi.  Tot i que generalment s'acostumen molt ràpidament a elles, us volem traslladar algunes idees per assegurar una bona experiència!

És el moment de comprar les seves ulleres.

Dedicar el temps adequat a comprar i triar les ulleres adequades és un primer pas molt recomanable. Aquestes ulleres seran les seves companyes d'estudi i aventures durant molts mesos i, com a qualsevol altre complement, formaran part de la seva identitat i personalitat. Crear una atmosfera posivita i divertida ajudarà a que la teva filla o fill entengui que és protagonista d'aquest moment únic, on podrà triar entre tots els models i colors que existeixen.

A Teixidó, el nostre equip en sap molt d'aquest moment especial! Us ajudarem a seleccionar els models més adequats, tenint una cura especial en el pes i mida de les ulleres per adaptar-les perfectament i evitar que llisquin nas avall. A més, per a les nenes i nens més petits, disposem d'ulleres fetes de materials suaus i flexibles que facilitarà molt el vostre dia a dia amb les ulleres.

Especial atenció a la seguretat.

Per tal d'evitar accidents amb les ulleres és millor fer servir models que garanteixin la màxima seguretat. Per exemple, podeu fer servir cordons per col·locar a les ulleres i evitar que caiguin a terra.

Un aspecte important són les lents de les ulleres. Les ulleres infantils gairebé mai fan ús del mateix tipus de vidre que les ulleres d'adult, en general, els vidres són de materials orgànics que alhora són més resistents.

No obstant, és recomanable disposar d'un parell d'ulleres de recanvi. Tot i que els materials actuals cada cop són més resistents, els accidents sempre són possibles i, arribat el cas, és millor tenir una alternativa a mà.

Fer servir ulleres és molt bona idea!

Després de comprar les seves ulleres, és aconsellable ajudar als teus fills a prendre consciència dels avantatges reals de fer-les servir. Explicar la seva importància general dels seus beneficis i, alhora, fer veure qui més en la família i al vostre entorn en porta, farà més fàcil aquesta transició. Un bon reforç, si la seva personalitat és creativa, és involucrar l'ús d'ulleres en jocs o habilitats: les ulleres poden ser màgiques! O senzillament, ajudar a pensar.

D'aquesta manera, els ajudem a augmentar la confiança en sí mateixos i a comprendre que la presència de les ulleres no afecta en absolut a la seva relació amb altres nenes i nens o d'altres persones adultes.

I tenir cura d'elles, també.

Finalment, és interessant acostumar-nos a mantenir i reforçar algunes pautes de gestió de les ulleres. Si els teus fills aprèn a tenir cura de les seves ulleres amb autonomia, evitarem haver de perseguir el seu bon ús i allargarem la vida de les ulleres. Aquí teniu algunes idees:

* Intentem que es posi i tregui les ulleres amb totes dues mans.

* Evitem que deixi les ulleres en qualsevol superfície sense la seva funda.

* Per tant, incorporem el costum de desar-les sempre a la seva funda.

* Si és possible, evitem fer-les servir quan facin esport o fem servir unes d'específiques.

* Incorporem també el costum de netejar-les adequadament més d'un cop al dia!

Visita les botigues de Optiques Teixidó  de Tarragona, Reus, Sant Pere i Sant Pau i Valls.

Mès informació a la nostra web 

 

Visita les botigues de Optiques Teixidó  de Tarragona, Reus, Sant Pere i Sant Pau i Valls.

Mès informació a la nostra web https://www.opticateixido.com/

Comentarios
Multimedia Diari