Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un cas d'enterovirus en una guarderia de la Selva posa en alerta els pares

L'Ajuntament entrega una carta a les famílies de les escoles bressol municipals donant a conèixer la situació i explicant com actuar

F.G.

Whatsapp
Imatge de l´escola bressol municipal Anna Frank de la Selva del Camp. Foto: Alba Mariné

Imatge de l´escola bressol municipal Anna Frank de la Selva del Camp. Foto: Alba Mariné

L’Ajuntament de la Selva del Camp va fer arribar ahir una carta als pares que porten els seus fills a alguna de les escoles bressol municipals del poble per donar a conèixer l’existència d’un cas d’enterovirus. L’escrit, al qual ha tingut accés el Diari, comença assegurant: «Arran d’un possible cas d’enterovirus a una de les nostres llars d’infants, us informem que s’ha actuat segons indicacions del Departament d’Epidemiologia de la Regió Sanitària de Tarragona. Hem pres la mesura de reforçar el servei de neteja de les dues llars, que ja s’estava fent, amb els productes apropiats». A continuació també s’explica les principals vies de contagi i es recomana que, «només en cas de febre», no es porti els nens a les aules. Al final de la carta també apareixen links i telèfons de contacte del CatSalut.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También