Un celler del Priorat i una galeria de Reus presenten la col·lecció 'Art, vi i territori' a Nova York

Les caixes de vi del celler Clos Galena, pintades per deu artistes, també es podran veure a partir del dia 16 a la Galeria Anquin's

19 mayo 2017 17:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El New York City Museum va acollir dissabte passat la presentació de la nova col·lecció de caixes de vi pintades: ‘Art, vi i territori’, una inciativa que ha estat possible gràcies al treball conjunt del celler Clos Galena, de la DOQ Priorat, i la Galeria Anquin’s de Reus, amb la participació de 10 destacats artistes catalans amb temes representatius del Camp de Tarragona.

Cada caixa de vi pintada és un objecte cultural exclusiu i únic que ofereix vins de Clos Galena. Al mateix temps, cada caixa és una obra d’art original certificada i signada per un destacat artista català.

En aquesta nova col·lecció hi han participat 10 destacats artistes, pintors reconeguts com són Albert Alís, Monica Castanys, Didier Lourenço, Lluís Puiggros, Puigdellivol, Coia Ibañez Ferrater, Alicia Grau Pérez, Frank Jesen, Josep Moscardó, Ramón Moscardó i Benjamin Torcal-Torres.

Al acte de la presentació a Nova York van assistir, entre d’altres, la propietària del celler Clos Galena, Merche Dalmau; la propietària de la Galeria d’Art Anquins, Pepa Quinteiro; i autoritats com el cònsol espanyol, Juan Herrera, i representants institucionals de Reus, com l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.

Durant l’event es va presentar ‘la Coia’, un regal molt especial del celler i la galeria d’art pel any Cultural 2017que tindrà lloc a la ciutat de Reus. Una especial representació del pintor Didier Lorenço on el fons representa el Passeig de Gràcia de Gaudi, la flor que apareix a l’escut de Reus i l’obra es diu Coia en honor a la Patrona de de la ciutat. La nova col·lecció es presentarà el dia 16 de desembre a la galeria Anquins a Reus.

Comentarios
Multimedia Diari