Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un centenar de persones «Recuperen els carrers» a Reus

La concentració convocada per Endavant Baix Camp tenia la voluntat de defensar els drets socials

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Alfredo Gonzàlez

FOTO: Alfredo Gonzàlez

La concentració convocada per les plataformes com Endavant Baix Camp ha reunit 100 persones a la plaça del Mercadal reivindicant drets socials com l’habitatge digne, la sanitat pública o drets laborals.

Els assistents, distanciats entre ells i amb mascareta, van exhibir diverses pancartes en les quals s'hi podien llegir lemes com 'Posem la vida al centre', 'Recuperem els carrers', 'Per uns serveis públics 100%' o 'Papers per tothom'.

Durant la concentració es va llegir un manifest en què es deia que que «la pandèmia de la Covid-19 ha accelerat una crisi econòmica i social que ha colpejat durament la classe treballadora, especialment a les dones i les persones migrades» i que «durant els darrers dos mesos, hem viscut una situació d’estat d’alarma i d’aïllament social, i hem vist com l’Estat ha posat els interessos dels poderosos davant dels del poble i la seva salut. I els governs autonòmics s’han demostrat un cop més buits de tota sobirania».

Temas

Comentarios

Lea También