Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un concert a la necròpolis de Reus

El cementiri de Reus ha acollit a 250 persones a l'estrena del 'Concert per al Record' amb la Banda Simfònica

Cristina Valls

Whatsapp
La Banda Simfònica en plena actuació aquest vespre de dijous. Foto: Cristina Valls

La Banda Simfònica en plena actuació aquest vespre de dijous. Foto: Cristina Valls

Entre un camí d’espelmes d’allò més íntim s’ha rebut a prop de 250 reusencs a l’estrena del Concert per al Record, al Cementiri General de Reus, aquest dijous. L’esdeveniment, el qual ha anat a càrrec de la Banda Simfònica de Reus, ha enaltit el valor patrimonial i escultòric del camp sant i ha suposat tot un homenatge als difunts.

L’equip musical, endreçat, ha estat puntual a la cita i s’ha col·locar ràpidament a la tarima que ha coronat la gran massa visitant amb Ramon Reverté al capdavant. «En aquest acte tan especial hem observat una assistència multitudinària que ha superat les nostres expectatives, i la inclourem a la nostra agenda d’actes per a pròximes edicions», ha proclamat agraït l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, moments previs al començament del repertori musical. A més, també ha definit l’activitat com a «una confluència entre música i art».

Aquest espectacle s’emmarca dins el programa d’activitats anuals que organitza l’Associació de Cementiris Significatius d’Europa, Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. Una iniciativa en la qual figuren diversos cementiris de ciutats catalanes, de l’estat i d’arreu d’Europa. Després de la presentació a dos veus, encapçalada pel comunicador Josep Baiges i Elena Tarragó, la melodia ha començat. Mòbils apagats i una gran atenció ha regnat durant tot la vetllada a la necròpolis, la qual ha esdevingut per una vesprada tot un gran escenari. El bosquet de pins, on ha estat emplaçat l’espai musical, ha aplegat també un espai de recitals de poemes d’autors clàssics com Shakespeare. Tant Bages com Tarragó han tractat temes com el pas del temps, i a la vegada també han anat anunciant la peça musical següent. Els aplaudiments han estat els reis al cementiri, on han triomfat composicions tan conegudes com la del Llac dels Cignes, de Txaikovski.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También